Înapoi la listarea arhivei

16 Iunie 2014 - Un motociclist ungur s-a izbit de o masina condusa de o tanara din Baia Mare

Un accident rutier a avut loc Duminica in afara localitatii Apa. Un barbat de 56 ani, cetatean maghiar, din Drecske-Ungaria, conducand motocicleta marca YAMAHA.

16 Iunie 2014 - Un motociclist din Baia Mare s-a rasturnat intr-un sant. Un sofer din Seini s-a rasturnat cu BMW-ul intr-un sant

Un accident de circulatie s-a produs in afara localitatii Vama. MIHAI C., in varsta de de 22 ani, din Seini, judetul Maramures, conducand autoturismul marca BMW , pe fondul vitezei excesive a pierdut

16 Iunie 2014 - Baietii de la COMPACT revin in Baia Mare pentru un concert la Casa de Cultura

Dupa mai multi ani de absenta, baietii de la Compact vor reveni in Baia Mare pentru un concert care va avea loc in data de 19 iunie, cu incepere de la ora 19:30 pe scena Casei de Cultura.

16 Iunie 2014 - Trei adolescenti in varsta de 18 ani raniti intr-un eveniment rutier produs la Cehu Silvaniei. O fata este din Chelinta

Un accident de circulatie s-a produs in weekend pe o strada din Cehu Silvaniei, judetul Salaj. In urma evenimentului, o adolescenta din judetul Maramures si doi adolescenti din judetul Satu Mare, au

16 Iunie 2014 - 14,7 km de drumuri comunale, asfaltate

Modernizarea drumurilor comunale este o prioritate a autoritatilor locale din Dumbravita.

16 Iunie 2014 - Accident mortal intre Remetea Chioarului si Posta. Soferul nu avea permis

In noaptea de 15 spre 16 iunie a avut loc un accident de circulatie pe un drum comunal intre localitatile Remetea Chioarului si Posta soldat cu decesul unei persoane.

16 Iunie 2014 - Blocul de locuinte sociale din Sighetu Marmatiei va fi terminat pana la iarna

Zilele trecute, a fost semnat contractul de finantare pentru finalizarea lucrarilor la blocul de 50 de apartamente sociale din Sighetu Marmatiei.

16 Iunie 2014 - Fotbal. Old-boys. Sport Team Baia Mare a castigat Cupa "Staruinta Buciumi", editia 2

Fotbal old-boys.Cupa ,,Staruinta Buciumi-editia a II-a, Miresu Mare, 13.06.2014.

16 Iunie 2014 - Accident mortal intre Remetea Chioarului si Posta. S-au rasturnat cu Matizul. Soferul nu avea permis (VIDEO)

Tragedie pe un drum comunal din Maramures. Un barbat de 30 ani s-a urcat la volanul unei masini desi nu poseda permis de conducere.