Poetul Ion Georgescu publica poezie in revista "Atitudini" din Ploiesti

   

Poetul si pictorul Ion Georgescu este plecat de ceva vreme in Canada la fiul sau Narcis dar chiar daca are grija de nepoteii sai Giulia si David, in putinul timp pe care-l are la dispozitie picteaza si scrie poezie, sau daca vreti scrie si picteaza.
M-am bucurat sa aflu ca in prestigioasa revista culturala "Atitudini" a Casei de Cultura " I. L. Caragiale", director Gelu Nicolae Ionescu la rubrica " Orizontul ca o vitrina cu poeti" apare si maramureseanul nostru Ion Georgescu cu poemul "Calatorie" alaturi de Liliana Atanasescu Udrescu.

Este demn de semnalat faptul ca in acest ultim numar, din iunie, Gelu N. Ionescu semneaza un articol "In memoriam Fanus Neagu" dar posteaza si o tableta cu gandurile pentru revista " Atitudini" cu scrisul si semnatura marelui nuvelist, romancier si dramaturg Fanus Neagu.
Asadar, Ion Georgescu chiar daca e plecat peste mari si tari publica in Romania! Si o face bine dar discret asa cum ne-a invatat sa fie dansul. Ion Georgescu este binecunoscut in cercurile literare si de arte plastice ploiestene fiindca fiica Crina si ginerele George lucreaza in mass-media din Ploiesti.
Il asteptam cu poezie proaspata si la noi, adica in revistele culturale din Nordul Statornic.

.sig_cont {width:160px;height:150px;}
Citeste mai multe despre pictorul Ion Georgescu
Miercuri, 20 Iulie 2011, ora 10:18
Sursa: Stiri Maramures

Articol citit de 466 ori


Stiri Maramures
Cele mai citite stiri
ACCIDENT TRAGIC IN SEINI - O persoana a murit iar alta este in stare critica dupa ce au fost spulberati de un autoturism
ACCIDENT TRAGIC LA SEINI Un accident rutier deosebit de grav a avut loc aseara in Seini. Potrivit ...
"SEZATOAREA CENTENARULUI" - Dialog intre generatii la un eveniment traditional sprijinit de deputatul dr. Viorica Chereches
Lasatul Secului a adus impreuna seniorii de la Centrul pentru Persoane Varstnice din Baia Mare, ...
CONTROALE IN TOT JUDEEsUL - 31 de societati comerciale si persoane fizice, verificate de politistii maramureseni
CONTROALE IN TOT JUDEEsUL Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor