INFRACTIUNI IN SCOLI - Zece cazuri de violenta, sase lovituri, trei furturi si o infractiune la Codul Rutier in Maramures. Vezi de cand

Sursa: InfoMM
Miercuri, 04 Decembrie 2013, ora 14:59
159 citiri
La aproape doua luni si jumatate de la debutul anului scolar, in centrul atentiei a revenit subiectul privind siguranta in scollie maramuresene.

Subiectul a fost dezbatut si de data aceasta in prezenta prefectului judetului Maramures, Anton Rohian, a reprezentantilor Inspectoratului Scolar Maramures, ai Inspectoratului Judetean de Politie si ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi.

De la inceputul anului scolar, pana la ora actuala s-au inregistrat in Maramures: 10 cazuri de violenta, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.