ACCIDENT GRAV PE DN1C - Un copil de 10 ani a murit iar alti doi si parintii lor au fost dusi la spital (GALERIE FOTO/VIDEO)

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 11:25
105 citiri
Tragedie in aceasta dimineata pe DN1C la intrare in Gherla. Un copil de doar 10 ani a murit, iar parintii si fratii mai mici ai acestuia au fost raniti, in urma unui grav accident rutier.

Familia din Baia Mare se intorcea de la Craiova, dar la intrare in Gherla, soferul ar fi atipit la volan, a intrat pe contrasens si s-a izbit de o autoutilitara de transport marfa. Autoturismul in care se afla familia din Maramures a rupt un parapet si s-a rasturnat in santul din beton de pe marginea soselei. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.