ACCIDENTE - Doi tineri raniti in Baia Mare in urma unei coliziuni moped-masina. Autoutilitara rasturnata in decor in Valea Chioarului.

Sursa: InfoMM
Marti, 21 Iulie 2015, ora 13:25
73 citiri
Doi tineri raniti in Baia Mare in urma unei coliziuni moped-masinaLuni dupa-masa, la ora 18.20, politistii rutieri au intervenit pentru solutionarea unui eveniment rutier produs la intersectia strazii Margeanului cu Bulevardul Bucuresti din municipiul Baia Mare. Un baimarean de 40 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe strada Margeanului, a intentionat sa vireze la stanga fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu o motocicleta condusa regulamentar pe Bulevardul Bucuresti. In urma ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.