ACEsIUNE DE CONSTIENTIZARE IN BAIA SPRIE - Deputatul Viorica Chereches a sarbatorit Ziua Femeii prin miscare, in cadrul evenimentului "Fii activ"

Duminica, 04 Martie 2018, ora 12:26
81 citiri
ACEsIUNE DE CONSTIENTIZARE IN BAIA SPRIE In 2 martie 2018 comunitatea din Baia Sprie a sarbatorit Ziua Femeii prin miscare. Evenimentul Fii Activ desfasurat la Sala de Sport, a fost daruit doamnelor si domnisoarelor din Baia Sprie de catre Organizatia Femeilor Liberale din Baia Sprie in parteneriat cu Profesor Blaga Nora.

Loading...

Evenimentul a fost creat pentru a oferi posibilitatea doamnelor si domnisoarelor sa participe activ la stimularea sportului de masa si sa ofere exemplul personal ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.