ACEsIUNE LA BAIA SPRIE - Politistii maramureseni au organizat o intalnire cu cetatenii varstnici. Acestia le-au explicat cum sa se fereasca de inselaciuni si multe alte sfaturi folositoare

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 09:25
113 citiri
ACEsIUNE LA BAIA SPRIE Pe langa actiunile pe care le organizeaza zilnic pentru a asigura ordinea si linistea pe raza orasului, politistii din Baia Sprie raspund de fiecare data "prezent" invitatiilor de a participa la intalniri cu cetatenii, fie ei elevi sau persoane varstnice. Dupa activitatea de impadurire desfasurata ieri alaturi de elevi, politistii s-au intalnit azi cu un grup de persoane varstnice pentru a discuta despre sporirea gradului de siguranta.

Loading...

Uneori si persoanele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.