ACTUALIZARE 4 - ACCIDENT: Ambulanta lovita si rasturnata in intersectia bd Bucuresti cu Republicii in Baia Mare. Asistentul ranit, pacienta din Ambulanta a murit la spital (GALERIE FOTO/VIDEO)

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 12:28
160 citiri
Un accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp in intersectia bulevardelor Bucuresti cu Republicii din Baia Mare. Un echipaj al Ambulantei care se deplasa cu o pacienta spre Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare si care avea in functiune semnalele acustice si luminoase a fost lovita de o masina.

In urma impactului atat autosanitara cat si cealalta masina au fost avariate. Din cate se pare asistentul de pe ambulanta a suferit leziuni corporale. La fata locului s-au deplasat doua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.