ACTUALIZARE - TRAGEDIE: I-a murit copilasul de nici trei ani in mainile medicilor de la Viseu de Sus. Mama ii acuza (VIDEO)

Marti, 10 Februarie 2015, ora 12:29
95 citiri
Caz socant la Viseu de Sus. O mama din Sacel ii arata cu degetul pe medicii de la Spitalul Viseu de Sus pentru moartea copilasului ei, in varsta de nici trei ani. Tragedia s-a petrecut vineri 6 februarie 2015.

Femeia povesteste ca a micutul se simtea rau si a mers la medicul de familie din Sacel. Acesta i-a facut un bilet de trimitere catre un medic pediatriu de la Spitalul din Borsa. Rodica Dologa a plecat cu copilul spre Spitalul Borsa. Odata ajunsa acolo i s-a spus ca nu este medic pediatru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.