AGRESIUNE CA IN JUNGLA - Presedintele CS Seini a fost batut ziua in amiaza mare de doi profesionisti: un fost politist si un fost boxer (VIDEO)

Joi, 26 Martie 2015, ora 18:28
179 citiri
Agresiune ziua in amiaza mare pe un bulevard din municipiul Baia Mare. Un barbat, presedintele Clubului Sportiv Seini, sectia fotbal, a fost lovit cu salbaticie. Pumni, picioare si scaune in cap! Totul intr-o cafenea din Baia Mare de pe bulevardul Traian, iar apoi in strada. Victima a reusit sa fuga, fiind preluat de un echipaj SMURD de pe strada Scolii din Baia Mare. Barbatul a depus plangere la politie pe numele agresorului, se pare fost politist la Ordine Publica, dar si pe numele unui fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.