ALCOOLUL NU FACE CASA BUNA CU VOLANUL - Politistii rutieri maramureseni au depistat 23 de persoane care au urcat la volanul autoturismelor dupa ce au consumat alcool.

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 15:28
141 citiri
Alcoolul este unul dintre factorii care determina producerea celor mai multe accidente rutiere. Pana la limita de 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat, alcoolemia este sanctionata contraventional cu amenda si cu suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe o perioada de 90 de zile.

Loading...

In cazul in care aparatul etilotest indica o valoare mai mare de 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapta constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la unu la cinci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.