APELUL ALINEI GORGHIU, COPRESEDINTE PNL, PENTRU BAIMARENI: "Fiti alaturi de Cristian Niculescu Tagarlas pentru reforma din Primaria Baia Mare"

Sursa: InfoMM
Luni, 23 Mai 2016, ora 11:30
82 citiri
Tenacitatea si viziunea manageriala sunt doar doua dintre atuurile care il recomanda pe Cristian Niculescu Tagarlas pentru functia de primar al municipiului Baia Mare, mentioneaza copresedintele PNL, Alina Gorghiu. Cristian Niculescu Tagarlas si Alina Gorghiu au avut o intrevedere la Bucuresti, unde s-a discutat despre importanta stabilirii unor obiective clare pentru Baia Mare."Cristian are de oferit un oras modern, un oras frumos construit, cu buna-credinta si grija pentru viitor. Stiu ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.