"Balena Albastra", la un pas sa ucida din nou. O adolescenta de 15 ani afost salvata in ultima clipa! "Administratorul m-a amenintat ca imi va ucide familia si pe mine"

Sursa: InfoMM
Miercuri, 22 Martie 2017, ora 16:41
57 citiri
Balena Albastra era sa ucida o fata din Republica Moldova. O adolescenta de 15 ani din Republica Moldova, eleva in clasa a noua la un liceu din Chisinau, a vrut sa se sinucida din cauza jocului mortii, "Balena Albastra". Din fericire, un politist a salvat-o in ulimul moment.Fata a incercat, marti seara, sa se arunce de pe un viaduct din Chisinau, potrivit sefului adjunct al Inspectoratului General de Politie din Moldova, Gheorghe Cavcaliuc, care a precizat ca adolescenta este victima a jocului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.