BATAIE DE JOC - Gropile din asfaltul de pe Valea Ruscovei, astupate cu pamant. Seful echipei de asfaltare: "Daca cu asa ceva ne trimite.."

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 18:30
66 citiri
BATAIE DE JOC Felul in care arata unele drumuri judetene din Maramures spun totul despre felul in care autoritatile inteleg sa onoreze nevoile cetatenilor. De data aceasta insa, modul in care o echipa de muncitori a fost trimisa sa isi faca "treaba" depaseste orice imaginatie.

Loading...

Un cetatean a surprins si filmat momentul in care o echipa de muncitori a Societatii Drumuri si Poduri Maramures astupau gropile de pe DJ 187, Valea Ruscovei, cu... pamant. Indignat (pe buna dreptate), ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.