CATALIN CHERECHES, PRIMARUL MUNICIPIULUI BAIA MARE - Romania suntem noi, Romania suntem toti! La multi ani, romani! La multi ani, Romania!

Vineri, 01 Decembrie 2017, ora 09:26
94 citiri
Nu suntem toti la fel, dar suntem cu totii romani. De la cei care ne-am nascut pe pamantul sfant la Romaniei si am ales sa ramanem aici sa luptam pentru noi si generatia de maine, pana la cei care si-au cautat un rost in alta parte, pentru a le putea pune paine pe masa copiilor, dar care sustin economia romaneasca si isi planifica sa revina intr-o buna zi pe pamantul natal.
Romania e in sufletul nostru, al tuturor, indiferent cate opinii si situatii ne despart. Inima fiecaruia dintre noi bate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.