CE N-AU REUSIT AUTORITAEsILE IN 20 ANI - Palatul "Soricelului" de pe Valea Usturoiului, distrus de un incendiu devastator(VIDEO)

Marti, 04 August 2015, ora 06:27
172 citiri
In aceasta seara, un incendiu violent a izbucnit pe strada Petofi Sandor de la marginea orasului Baia Mare. Cinci autospeciale cu apa si spuma si un echipaj SMURD de la Detasamentul de Pompieri de la Baia Mare si inca o autospeciala de stingere de la Farcasa, au fost trimise la fata locului.

Focul se manifesta cu violenta, dar militarii au reusit sa scoata din interior mai multe butelii cu gaz, inainte ca acoperisul vilei lui Sorin Pop, mai cunoscut dupa numele de scena, Soricelul, sa se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.