CENTRUL CULTURAL SIGHETU MARMATIEI: A treia editie a Galei muzicii folk -"Floare de Colt"- Sighetu Marmatie, august 2015!

Luni, 27 Iulie 2015, ora 23:59
119 citiri
In zilele de 7 si 9 august 2015 va avea loc la Sighetu Marmatiei cea de-a treia editie a Galei muzicii folk -"Floare de Colt". Municipiul din inima Maramuresului, va fi pentru trei zile capitala muzicii folk. Un eveniment muzical de exceptie, care reuneste pe cei mai reprezentativi interpreti de muzica folk din Romania, dar mai ales ales un numar mare de iubitori de muzica de calitate. Pe scena vor evolua artisti consacrati dar si tinere talente. Sa nu uitam ca de la Sighetu Marmatiei au pornit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.