CONCLUZIE EXPERTIZA INREGISTRARI AUDIO-VIDEO DIN DOSARUL CHERECHES: "Editate prin montaj audio, stergeri si inserari" (VIDEO)

Joi, 18 Ianuarie 2018, ora 22:26
193 citiri
CONCLUZIE EXPERTIZA Numarul dosarelor penale in care probele DNA sunt "alterate", cu alte cuvinte s-a umblat asupra lor, prin diferite mijloace tehnice sau cu ajutorul unor programe speciale, creste de la o zi la alta, relateaza EVZ.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches a depus la dosarul penal in care este judecat pentru luare de mita, o expertiza, realizata de unul dintre cei mai importanti experti in domeniu, Catalin Grigoras, din care rezulta ca toate cele 36 de interceptari existente ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.