CRACIUN IN MARAMURES - Muzeul Satului, neincapator pentru miile de participanti la a IX-a editie a evenimentului (GALERIE FOTO)

Miercuri, 27 Decembrie 2017, ora 11:45
114 citiri
CRACIUN IN MARAMURES Deschiderea oficiala a celei de-a IX-a editii a evenimentului "Craciun in Maramures" a avut loc sambata, 23 decembrie 2017, la ora 11.00, la Muzeul Satului din Baia Mare.

In organizarea Consiliului Judetean Maramures, a Muzeului Judetean de Etnografie si Arta Populara, a Centrului Judetean pentru Promovarea si Conservarea Culturii Traditionale, a Ansamblului National Folcloric "Transilvania", coorganizator al actiunii a fost Ministerul Turismului, iar gazdele care au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.