CUMPLIT - Accident rutier soldat cu doi morti dupa ce un autoturism a intrat intr-un TIR condus de un maramuresean(VIDEO)

Luni, 12 Septembrie 2016, ora 15:26
64 citiri
CUMPLIT Un accident de circulatie grav a avut loc noaptea trecuta, pe DN17, pe raza localitatii Sintereag. Un autoturism a intrat in plin intr-un TIR care circula in fata sa.

CUMPLIT In urma impactului, doua dintre cele trei persoane care se aflau in autoturism au decedat.Singurul care a iesit pe picioarele sale a fost soferul. Pasagerul din dreapta si cel din spate si-au pierdut viata pe loc.Soferul TIR-ului a declarat ca venea dinspre Maramures si se indrepta spre Reghin. A intrat pe DN17 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.