E BINE SA STIEsI - Calitatea de asigurat se demonstreaza cu cardul de sanatate. Ce trebuie sa stiti despre folosirea acestuia?

Luni, 04 Mai 2015, ora 09:26
71 citiri
De la 1 mai, persoanele asigurate in sistemul de sanatate romanesc trebuie sa respecte noi reguli atunci cand au nevoie de servicii medicale sau farmaceutice. 1 mai este data de la care calitatea de asigurat se poate dovedi, in mod obisnuit, cu ajutorul cardului national de sanatate.

Cardul de sanatate este principala modalitate de a demonstra calitatea de asigurat. Aceasta in conditiile in care cardul national de sanatate a inceput sa fie folosit din luna februarie, in paralel cu adeverinta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.