E MAGIC IN BAIA MARE! - Primarul Chereches alaturi de copii au inaugurat iluminatul ornamental de sarbatori, iar Centrul Vechi cu al sau brad al baimarenilor a stralucit sub un impresionant foc de artificii

Vineri, 06 Decembrie 2019, ora 07:44
219 citiri
E MAGIC IN BAIA MARE! Municipiul Baia Mare a imbracat haine de sarbatoare. Ca in fiecare an, alaturi de copii, dar si de baimarenii veniti in numar mare sa asiste la eveniment, primarul Catalin Chereches a inaugurat iluminatul ornamental al orasului pentru sarbatorile de iarna si luminile pe bradul de Craciun amplasat in Piata Cetatii. In jurul Bradului Baimarenilor sunt asteptati toti baimarenii, cu mic cu mare, sa petreaca sarbatorile de iarna.

"Aprinderea luminilor pe brad alaturi de copii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.