Elevii maramureseni cer optionale mai utile. "Mi-ar placea sa facem optional pentru sanatate, sa stim ce se intampla cu noi"

Sursa: InfoMM
Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 09:16
59 citiri
In ultima perioada, la nivel national, s-a discutat frecvent despre ce optionale ar trebui sa studieze elevii in cadrul unitatilor de invatamant si care dintre acestea ar fi mai benefice pentru dezvoltarea lor personala si pentru facilitarea accesului lor pe piata muncii.Intrebati ce optionale ar vrea sa faca la scoala, elevii maramureseni ofera raspunsuri dintre cele mai diverse. "In scolile noastre este o mare nevoie de cursuri de prim ajutor care sa se desfasoare cu cadre speciale, deoarece, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.