EROII NU MOR NICIODATA - Momente de reculegere in Baia Mare si Sighetu Marmatiei in memoria subinspectorului de politie post-mortem Sorin Constantin Vezeteu (VIDEO)

Duminica, 23 Iulie 2017, ora 15:00
130 citiri
EROII NU MOR NICIODATA Politistii Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures au fost prezenti la sediile Politiei municipiului Baia Mare si al Politiei municipiului Sighetu Marmatiei pentru a pastra un moment de reculegere duminica, 23 iulie, la ora 11.00, in semn de recunostinta si respect fata de colegul lor din Suceava, subinspector de politie post-mortem Sorin Constantin Vezeteu.

EROII NU MOR NICIODATA Si politistii Biroului Transporturi Feroviare Maramures i-au adus un omagiu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.