EXCLUSIV ACTUALMM.RO - Salmonella este bacteria care a bagat in spital absolventii care au petrecut la Carpati. Si cei care nu au ajuns la spital sunt in pericol!

Joi, 31 Mai 2018, ora 12:25
305 citiri
EXCLUSIV ACTUALMM.RO Directorul executiv adjunct al DSP Maramures, dr. Carmen Sima, a transmis o informare prin care anunta ca in perioada 26-27 mai s-au inregistrat doua focare suspecte de toxiinfectie alimentara la absolventii claselor a 12-a de la colegiile nationale Sincai si Lucaciu din Baia Mare, care au participat la banchetul organizat la restaurantul Carpati. Aceasta confirma ca bacteria care a bagat in spital 20 de tineri si un dascal este Salmonella enteritidis.

Loading...

Mai mult, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.