EXPOAPA 2018 - Societatea Vital a reprezentat cu onoare Baia Mare la cea de a 20-a editie a expozitiei organizate sub egida "Expoapa"

Vineri, 18 Mai 2018, ora 18:25
157 citiri
EXPOAPA 2018 Societatea VITAL S.A. a participat in perioada 14 - 16 mai 2018, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, la cea de-a 20-a editie a expozitiei EXPOAPA - Forumul Regional al Apei Dunarea - Europa de Est. La eveniment au participat reprezentanti ai operatorilor de servicii publice de alimentare cu apa si canalizare, autoritatilor centrale si locale, institutiilor de invatamant superior si de cercetare, organizatiilor internationale de profil, precum si ai celor mai mari companii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.