FESTIVAL IN PIAEsA CETAEsII - Un eveniment care arata dorinta baimarenilor ca orasul lor sa fie Capitala Culturala Europeana (VIDEO)

Duminica, 09 August 2015, ora 23:59
92 citiri
Prima seara din cadrul Heritage Fashion & Music Festival manifestare care are loc in perioada 7 - 9 august in Piata Cetatii, a fost un real succes. Sute de baimareni au asistat la prezentarea colectiei "Old and New Etnic Dreams", semnata de Simona Semen - Iulia Gorneanu. Gala a avut loc sub egida "Seri culturale in Baia Mare", sub cupola careia au fost deja organizate evenimente culturale in Piata Cetatii. Aceste manifestari culturale au fost organizate in contextul in care municipiul Baia Mare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.