HCM SI MINAUR NU VOR MAI JUCA IN LIGA CAMPIONILOR! - In lipsa unui cadru legal, Primaria va renunta la finantarea sportului (VIDEO)

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 15:25
68 citiri
Procurorii DNA au descins joi la Primaria Baia Mare si la HCM, finantat de municipalitate. Anchetatorii ridica documente contabile legate de finantarea echipei. Primarul Catalin Chereches afirma ca renunta la finantarea echipei si da vina pe Guvern pentru lipsa unui cadru legal pentru finantarea sportului.

"Am facut mereu acte de sustinere a sportului, am considerat ca in Romania e nevoie sa avem si sport, cultura sanatate. Intotdeauna exista acte normative neclare, care sunt la mana unui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.