INTERVENEsII IN WEEKEND - Doua incendii lichidate de pompierii maramureseni. Printre interventii s-a numarat si salvarea unui pui de pisica dintr-o fantana

Marti, 19 Iunie 2018, ora 15:25
110 citiri
INTERVENEsII IN WEEKEND Pompierii maramureseni au fost solicitati in acest weekend pentru a lichida doua incendii si pentru evacuarea apei din subsolurile unor gospodarii.

Loading...

Vineri, 15.06., pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Somcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o centrala termica.

In urma incendiului au ars materialele plastice din componenta unui boiler electric si materialele textile care erau in jurul acestuia. Militarii Pichetului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.