INTERVIU-Bogdan Tomoiaga, secretar de stat in MT: "Am reusit sa aducem ministerul ca partener la evenimentele culturale cheie de pe agenda Consiliului Judetean Maramures"

Sursa: InfoMM
Vineri, 08 Septembrie 2017, ora 11:35
250 citiri
La inceputul lunii martie 2017, Bogdan Tomoiaga, fost consilier judetean PSD Maramures a fost numit ministru secretar de stat in Ministerul Turismului. La implinirea a sase luni de mandat, secretarul de stat a fost de acord sa raspunda unui set de intrebari privind activitatea sa in Guvernul Romaniei, protocoalele incheiate intre Judetul Maramures si Ministerul Turismului, spinoasa problema a vouchere-lor de vacanta, Master-planul investitiilor in turism, dar si multe alte aspecte care au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.