INVATAMANTUL PRIN OCHII LOR - Tinerii maramureseni compara sistemul educational din Romania cu cel din alte state europene. "Acolo, profesorii sunt mult mai stricti"

Sursa: InfoMM
Duminica, 21 Februarie 2016, ora 13:09
62 citiri
In ultimii ani, sistemul de invatamant din Romania a fost frecvent adus in discutie. Multi spun ca sistemul de invatamant din Romania e "la pamant", ca elevii nu invata suficient, ca unele materii sunt prea greoaie sau plictisitoare sau ca dascalii nu sunt suficient de bine pregatiti. Tinerii maramureseni care au avut ocazia sa treaca prin mai multe astfel de sisteme afirma ca Romania are si plusuri. Tanarul maramuresean Darius O. (18 ani) a plecat in Franta si explica: "Din Romania am plecat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.