INVITAT DE ONOARE - Ansamblul Folcloric National "Transilvania" la Festivalul Cantecului Popular Patriotic "La Oarba si la Iernut"

Sambata, 13 August 2016, ora 18:26
76 citiri
INVITAT DE ONOARE. Ansamblul Folcloric National "Transilvania" a raspuns afirmativ invitatiei lui Ciprian Istrate, ofiter in cadrul Jandarmeriei Mures, de a participa la cea de-a VI-a editie a Festivalului Cantecului Popular Patriotic "La Oarba si la Iernut".

Festivalul se va desfasura luni, 15 august, la Monumentul Eroilor de la Oarba de Mures (Iernut, jud. Mures) si are ca scop omagierea eroilor neamului romanesc cazuti pe campul de lupta in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Pe scena vor fi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.