JANDARMII, LA DATORIE - Ordinea si siguranta, asigurate la Cupseni in cadrul evenimentului Lasatu secului in an centenar la Cupseni"

Duminica, 11 Noiembrie 2018, ora 12:25
147 citiri
JANDARMII, LA DATORIE Jandarmii maramureseni vor fi prezenti la datorie in misiunile specifice de asigurare a climatului de ordine si siguranta publica, pe timpul evenimentelor cultural-artistice ce se vor desfasura in spatiul public.

Duminica, 11 noiembrie, incepand cu orele 13:00, Primaria comunei Cupseni organizeaza in curtea Scolii gimnaziale din localitate, evenimentul "Lasatu secului in an centenar la Cupseni". Deoarece la aceste manifestari se preconizeaza prezenta publicului in numar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.