LA UN PAS DE TRAGEDIE / ACTUALIZARE - Impact violent in Somcuta Mare. Un barbat beat crita a intrat cu utilajul de deszapezire intr-un autoturism (VIDEO)

Joi, 15 Februarie 2018, ora 15:27
81 citiri
LA UN PAS DE TRAGEDIE Un accident de circulatie s-a petrecut aeara, 14 februarie, pe drumul national 1 C Baia Mare - Dej, pe raza orasului Somcuta Mare.

Loading...

Din primele informatii in accident au fost implicate doua autovehicule: un utilaj de deszapezire si un autoturism, potrivit Vasile Dale.La fata locului intervin pompierii si politia din Somcuta Mare. Se pare ca soferul utilajului de deszapezire a patruns pe contrasens dupa ce soferul acestuia beat crita nu a mai vazut drumul. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.