Marturia CUTREMURATOARE a fetei violate de 7 tineri, pe un camp din Vaslui: "M-au obligat sa fac sex pana mi-am pierdut cunostinta"

Sursa: InfoMM
Duminica, 19 Iulie 2015, ora 11:36
180 citiri
O eleva navetista din Vaslui a fost violata, in luna noiembrie a anului trecut, de sapte tineri care, desi pare greu de crezut, se afla inca in libertate. Judecatorii nu au considerat ca violatorii sunt pericol public, asa ca sunt cercetati in libertate.Declaratiile fetei de 18 ani care a fost violata pana la lesin sunt cutremuratoare. Siluita ore in sir, a implorat mila de la cei 7 calai, dar nimeni nu a auzit-o.La mai bine de jumatate de an de la calvarul prin care a trecut, victima a ajuns ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.