Marturia SOCANTA a unei mari sportive: "Aventura mea la Baia Mare s-a incheiat intr-un mod in care nu mi-as fi imaginat"

Joi, 26 Mai 2016, ora 09:57
121 citiri
Marturia socanta a Paulei Ungureanu. Portarul nationalei Romaniei de handbal feminin, Paula Ungureanu vorbeste despre problemele cu care s-a confruntat la vicecampioana Romaniei, HCM Baia Mare. Dupa ce a fost criticata dur de suporterii echipei HCM Baia Mare in urma infrangerii din campionat cu Corona Brasov, Paula nu a mai evoluat pentru gruparea maramureseana.
Neplatita inca de la finalul anului 2015, goalkeeper-ul fostei campioane a Romaniei a fost acuzata de anumite persoane cum ca nu si-ar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.