MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE - Sorin Vida, cel de care s-au folosit manipulatorii: "Imi cer scuze domnului primar Catalin Chereches, caruia i-am facut un rau nemeritat"

Marti, 23 Iunie 2015, ora 12:25
338 citiri
Nu mai este un secret pentru nimeni ca un anumit online din Baia Mare duce o campanie urata de denigrare a primarului Catalin Chereches. Daca l-a inceput unii dadeau crezare enormitatilor aparute zilnic despre Catalin Chereches, astazi toata lumea stie de unde sufla vantul si ce interese sunt la mijloc.

Cel mai recent scandal mediatic in care Ziarmm l-a implicat pe primarul municipiului il are in centrul pe seful de santier de la proiectul de reabilitare si modernizare al Pietei Cetatii.

Dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.