Ministerul Educatiei a publicat modelele pentru Evaluarea Nationala de anul viitor. Iata cum vor arata subiectele de examen!

Sursa: InfoMM
Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 15:55
40 citiri
Ministerul Educatiei a publicat modele de subiecte pentru examenele pe care le vor sustine la sfarsitul anului elevii care acum sunt clasa a VIII-a.Evaluarea Nationala 2016 va incepe pe 27 iunie cu primul examen: cel la Limba si literatura romana. Elevii de clasa a VIII-a vor continua probele scrise cu examenul de Limba si literatura materna pe 28 iunie, iar ultimul examen va fi pe 29 iunie la Matematica. Iata calendarul complet al evaluarii nationale 2016:15-17 iunie 2016 Inscrierea la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.