NEATENEsIE CU "IZ OCCIDENTAL" - O masina inmatriculata in Italia a intrat intr-un VW care circula regulamentar in Petrova (GALERIE FOTO/VIDEO)

Miercuri, 12 August 2015, ora 22:25
66 citiri
Luna august a adus in tara multi dintre cei care muncesc in strainatate. Si cum era de asteptat a inceput si seria accidentelor rutiere in care sunt implicati. Astazi dimineata pe drumul national 18 in fata Primariei din Petrova s-a produs un grav accident de circulatie.

Din primele informatii se pare ca soferita unui autovehicul inmatriculat in Italia ar fi patruns pe contrasens unde s-a izbit violent de un VW inmatriculat in judetul Maramures. In urma impactului cele doua vehicule au fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.