NU S-A ASIGURAT - Un pieton a fost lovit de o masina pe o strada din Sighetu Marmatiei. A murit la spital (GALERIE FOTO)

Joi, 13 August 2015, ora 15:25
145 citiri
Un accident de circulatie s-a petrecut in dimineata zilei de 13 august a.c., in jurul orei 9. Un autoturism a luat pe capota un barbat care s-a angajat sa traverseze strada fara sa se asigure.

Din declaratiile martorilor se pare ca pietonul a iesit brusc dintre copacii aflati la marginea drumului si s-a angajat in traversarea drumului fara sa se opreasca pentru a se asigura. Soferul autoturismului VW Passat nu a mai avut timp sa franeze si s-a trezit cu omul pe capota. Din imagini rezulta ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.