O REPARAEsIE NECESARA - Presedintele a promulgat legea pentru majorarea pensiilor celor care au lucrat in conditii grele. Mii de maramureseni vor beneficia de aceasta masura

Marti, 07 Iulie 2015, ora 18:25
204 citiri
Vesti bune pentru peste 500.000 de romani care au lucrat in conditii grele. Presedintele Klaus Johannis a promulgat legea prin care, de la 1 ianuarie 2016, cresc substantial pensiile pentru cei care au lucrat in grupa I si a II-a de munca.

Cei aproape 500.000 de romani care au muncit in conditii grele in grupa I si a II-a de munca vor primi pensii marite substantial din 1 ianuarie 2016.

Klaus Johannis a promulgat luni legea care prevede cresterea punctului de pensie cu 50% pentru pensionarii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.