POLITIE - Talharie in Baia Mare la indemnul fostului prieten al victimei. Doi maramureseni, incarcerati. Soferi sanctionati si dosar penal pentru infractiuni rutiere.

Sursa: InfoMM
Marti, 10 Martie 2015, ora 16:22
74 citiri
Mandate de executare a pedepsei inchisorii puse in aplicareLuni, 9 martie, politistii maramureseni au pus in aplicare doua mandate de executare a pedepsei inchisorii. Ei au identificat si depus dupa gratii doi maramureseni care au fost condamnati pentru comiterea de infractiuni contra patrimoniului si contra vietii. Un baimarean de 26 de ani a fost condamnat la un an si cinci luni pentru savarsirea infractiunii de furt iar un barbat din satul Posta, comuna Remetea Chioarului, are de executat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.