PROBLEME - Peste tot in Maramures, subventiile pe pasuni, ochiul dracului. "Daca maine nu s-ar mai da acea subventie, nu ar mai interesa pe nimeni pasunile"

Sursa: InfoMM
Joi, 28 Mai 2015, ora 10:22
92 citiri
Miliarde de lei ajung in fiecare an la maramuresenii care ar trebui sa se ocupe de intretinerea pasunilor. Ei incaseaza de la APIA subventii substantiale. Numai ca nu intotdeauna banii sunt folositi pentru ce au si fost dati de fapt.Primarii din Maramures recunosc ca, daca pana acum cativa ani nimeni nu era interesat de pasuni, acum, de cand se iau subventii, toata lumea fuge dupa banii respectivi. Nici prefectul judetului Maramures, Anton Rohian, nu ascunde faptul ca sunt zone in judet unde ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.