PROIECT CONTROVERSAT IN SEDINTA CJ - Aeroportul din Baia Mare si-a schimbat denumirea in "Aeroportul International Maramures"

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 00:00
169 citiri
PROIECT CONTROVERSAT IN SEDINTA CJ 21 de proiecte pe ordinea de zi, plus noua proiecte suplimentare au votat alesii judeteni in sedinta ordinara de joi, 27 aprilie 2017.

Primul punct pe ordinea de zi a fost aprobarea modificarilor in comisiile de specialitate pe domenii de activitate.La Comisia pentru Buget-Finante, in locul consilierului Pop Calin a fost numit Radu Coman, care a venit de la Comisia pentru economie, agricultura si dezvoltare rurala, lasandu-i calitatea de membru al acestei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.