PUTEREA ALCOOLULUI - O soferita beata din Sighet a plonjat cu BMW-ul intr-o groapa adanca de 3 metri la iesire din Cavnic (VIDEO)

Sambata, 02 Mai 2015, ora 06:27
215 citiri
Un accident de circulatie s-a petrecut in noaptea de vineri spre sambata pe drumul judetean Cavnic - Baia Sprie. O tanara in varsta de 25 de ani din Sighetu Marmatiei conducea un autoturism BMW, inmatricualt in Maramures, dinspre Cavnic spre Baia Mare. La iesire din orasul Cavnic aceasta nu a observat indicatoarele rutiere care semnalizau OCOLIRE din cauza unor lucrari la partea carosabila.

Femeia a intrat prin indicatoare si a plonjat cu masina intr-o groapa adanca de cel putin 3 metri. Un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.