Raed Arafat, despre vaccinare: "Va rog sa va documentati bine inainte de a condamna copilul la moarte sau la mutilare pe viata!"

Sursa: InfoMM
Luni, 19 Decembrie 2016, ora 11:27
40 citiri
Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat Raed Arafat, a vorbit despre vaccinare. Acesta atentioneaza ca este extrem de periculos ca unele persoane publice sustin ca nu ar trebui vaccinati copiii, mentionand totodata ca cel mai grav ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorita campaniilor de vaccinare."Am urmarit inversunarea cu care unele persoane publice fac reclama anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic sa iau o pozitie clara fundamentata pe ce am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.