REPLICA.. LA REACEsIA LA DREPTUL LA REPLICA - Mircea Dolha, deputat PNL: "Domnul" lider de sindicat care desfiinteaza institutii ca sa-si scape sefii de acuzatiile de plagiat da lectii de drept!

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 18:26
66 citiri
Regasiti mai jos, integral, al doilea drept la replica transmis de catre deputatul PNL:"Protectorul si complicele plagiatorilor, "Domnul" lider de sindicat care desfiinteaza institutii ca sa-si scape sefii de acuzatiile de plagiat da lectii de drept!
Pentru ca lumea nu a uitat ca domnul Liviu Pop este cel care a facut Maramuresul de ras, cand, in calitate de ministru interimar al Educatiei, a desfiintat, peste noapte, Comisia care tocmai analiza acuzele de plagiat aduse tezei de doctorat a lui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.