FURTUNA in zona Remetea Chioarului - Remecioara. Copacii doborati de vant si drum blocat. Instalatia de cablu de la Mogosa lovita de fulger (FOTO)

Luni, 02 Martie 2015, ora 00:28
239 citiri
Furtuna violenta in zona Remetea Chioarului. Cerul s-a intunecat in cateva minute iar un vant puternic a scos din radacini mai multi copaci. Acestia au blocat drumul de acces intre localitatile Remetea Chioarului si Remecioara. A tunat si fulgerat ca intr-o zi de vara. Cititorii nostri ne-au trimis pe adresa redactiei fotografii elocvente a primei zile de primavara a anului 2015.
ISU Maramures au fost informati despre incident insa administratia locala nu a cerut ajutorul pentru ca au inceput ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.