RETEA DE TRAFIC DE PERSOANE DESTRUCTURATA - Perchezitii DIICOT in Maramures, intr-un dosar cu traficanti de migranti sprijiniti de politisti de frontiera (VIDEO)

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 18:29
91 citiri
Operatiune de amploare a procurorilor DIICOT, care, intr-o ancheta comuna desfasurata cu autoritatile judiciare din Austria si Slovenia, au efectuat, luni, 18 perchezitii in patru judete din Romania, inclusiv in Maramures, si alte cinci perchezitii in Austria pentru destructurarea unei retele de trafic de migranti.

Potrivit unui comunicat transmis, marti, de Biroul de presa al DIICOT, gruparea a fost constituita anul trecut de un cetatean pakistanez, Ahmad Khan Saeed, si un roman, Istrate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.