ROMANI SI EsIGANI - Scandal la Scoala "I.L. Caragiale" din Baia Mare, dupa ce s-au format clase pe criterii etnice (VIDEO)

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 14:51
210 citiri
Scandal intre parintii elevilor de clasa zero de la Scoala Generala "I.L. Caragiale" din Baia Mare. Cei ai copiilor repartizati in clasa zero B acuza invatatoarea clasei zero A ca si-ar fi selectat copiii in functie de etnie: copiii romanilor in A iar cei de etnie rroma in B.
Parintii elevilor romani si invatatoarea neaga acuzatiile in totalitate. In acest caz a intervenit si Politia. Tatal unei eleve de etnie rroma a fost sactionat contraventionala pentru ca ar fi provocat scandal in incinta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.